Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Stavebný materiál - Vchodové dvere plastové aj oceľové - lacno

Vchodové dvere plastové aj oceľové - lacno

vchodove_dvere_plastove_aj_ocelove_lacno_nqhly.jpg
vchodove_dvere_plastove_aj_ocelove_lacno_q78mn.jpg vchodove_dvere_plastove_aj_ocelove_lacno_q78mn.jpg vchodove_dvere_plastove_aj_ocelove_lacno_wbhjo.jpg vchodove_dvere_plastove_aj_ocelove_lacno_wbhjo.jpg vchodove_dvere_plastove_aj_ocelove_lacno_yqk3s.jpg vchodove_dvere_plastove_aj_ocelove_lacno_yqk3s.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
28.03.2018 179,00 €

Lacno predám nové, jedno- a dvojkrídlové plastové / PVC (s oceľovou výstuhou) a oceľové (aj bytové) vchodové dvere. Cena už od 179 EUR. Rôzne rozmery (napr. 88x200 cm, 98x200 cm, 98x208cm a iné). V cene: dvere, rám, pánty, prah, kľučky, zámok a 3 kľúče. Doprava (celá SR len 20 EUR) aj na dobierku. Obchod: zzshop . sk Adresa inernet. obchodu aj na obrázku.

Vlastnosti
Lokalita: Slovensko

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.