Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Stavebný materiál - Predám pletivo, bránky, stĺpiky, drôty podhrabové dosky

Predám pletivo, bránky, stĺpiky, drôty podhrabové dosky

predam_pletivo_branky_stlpiky_droty_podhrabove_dosky_zaxpt.jpg
predam_pletivo_branky_stlpiky_droty_podhrabove_dosky_uwmpo.jpg predam_pletivo_branky_stlpiky_droty_podhrabove_dosky_uwmpo.jpg predam_pletivo_branky_stlpiky_droty_podhrabove_dosky_ciuxu.jpg predam_pletivo_branky_stlpiky_droty_podhrabove_dosky_ciuxu.jpg predam_pletivo_branky_stlpiky_droty_podhrabove_dosky_ungkd.jpg predam_pletivo_branky_stlpiky_droty_podhrabove_dosky_ungkd.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
29.05.2018 1,00 €

Predám zvárané pletivá , 4-hr pletivá , ostnatý a žiletkový drôt , drôty , stĺpiky pozinkované a poplastované , napínaky,betónové stĺpiky,podhrabové dosky, brány a bránky , bránové stĺpiky , uzlové pletivo, zvárané pletivá na zver , panelové oplotenie , príslušenstvo na plot, príchytky, čiapočky, vodiace spinky, U profil na podhrabové dosky , zemné skrutky , realizujem aj stavbu plotu okolo domov a podnikov . Pýtajte si cenovú ponuku .

Vlastnosti
Lokalita: Košický kraj
Kontaktná osoba: Rudolf
Tel/Mobil: 0917050000

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.