Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Stavebný materiál - Štýlový poplastovaný trapézový plech Zlatý dub

Štýlový poplastovaný trapézový plech Zlatý dub

stylovy_poplastovany_trapezovy_plech_zlaty_dub_vfggx.jpg
stylovy_poplastovany_trapezovy_plech_zlaty_dub_uhc9a.jpg stylovy_poplastovany_trapezovy_plech_zlaty_dub_uhc9a.jpg stylovy_poplastovany_trapezovy_plech_zlaty_dub_auyk6.jpg stylovy_poplastovany_trapezovy_plech_zlaty_dub_auyk6.jpg stylovy_poplastovany_trapezovy_plech_zlaty_dub_ccrwd.jpg stylovy_poplastovany_trapezovy_plech_zlaty_dub_ccrwd.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
01.08.2018 18,00 €

Hľadáte estetické, trvanlivé, jednoduché a pritom úsporné riešenie pre oplotenie Vašej záhrady? Potrebujete moderné opláštenie na budovy alebo haly? Ponúkam na predaj poplastovaný (lakoplastovaný) pozinkovaný oceľový trapézový profil (trapézový plech TR-08) v hnedej farbe, ktorá dokonale imituje štruktúru dreva - zlatý dub, čo zvyšuje vizuálnu príťažlivosť. (Druhá strana je sivá.) Plechové tabule sú kvalitné, nové, nepoškodené! Vhodné aj napr. na garážové brány. Hrúbka plechu 0,5 mm, rozmery tabule: 1140 x 2000 mm. Cena za tabuľu 18 EUR. Aj väčšie množstvo. Plechy viem po dohode doviesť kamkoľvek v rámci Slovenska.

Vlastnosti
Lokalita: Slovensko
Kontaktná osoba: J. A.
Tel/Mobil: 0948405444

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.