Vyhladávač: Cena od do Pridať inzerát
Navigácia Zbavsatoho.sk - Kotle a bojlery - Oceľový kotol Kaloritherm SB na tuhé palivo

Oceľový kotol Kaloritherm SB na tuhé palivo

ocelovy_kotol_kaloritherm_sb_na_tuhe_palivo_inmxk.jpg
ocelovy_kotol_kaloritherm_sb_na_tuhe_palivo_kuokz.jpg ocelovy_kotol_kaloritherm_sb_na_tuhe_palivo_kuokz.jpg ocelovy_kotol_kaloritherm_sb_na_tuhe_palivo_c4tbp.jpg ocelovy_kotol_kaloritherm_sb_na_tuhe_palivo_c4tbp.jpg ocelovy_kotol_kaloritherm_sb_na_tuhe_palivo_ewxpc.jpg ocelovy_kotol_kaloritherm_sb_na_tuhe_palivo_ewxpc.jpg
(klikni na obrázok pre zväčšenie)
Cena
12.11.2020 649,00 €

Predám nový oceľový kotol na pevné palivo Kaloritherm (KTherm) SB-25 HC/FC (25 kW). Je vybavený moderným izolovaným plechovým krytom, regulátorom ťahu a teplomerom. K dispozícii je tiež čistiaca kefa a kutáč. Teleso kotla z oceľového plechu hrúbky 5 mm, veľké prikladacie dvierka. 2 typy pripojenia dymovodu (typ FC – horné pripojenie, typ HC – zadné pripojenie). 3-ročná záruka. Cena 649 EUR. Po dohode môžem doviezť (celá SR).

Vlastnosti
Lokalita: Slovensko
Kontaktná osoba: Karol
Tel/Mobil: 0904169362

Odpovedať na inzerát

Váš email:*
Vaša odpoveď:*
POZNÁMKA: údaje označené * sú povinné
Copyright ©2012 zbavsatoho.sk, Všetky práva vyhradené.
Prevádzkovateľ nezodpovedá za obsah inzercie ani diskusie, taktiež nezodpovedá za porušovanie práv duševného vlastníctva ani iných práv používateľmi. Každý používateľ preberá zodpovednosť za svoju inzerciu sám a dobrovoľne a súhlasí s tým, že nebude používať služby na serveri na účely, ktoré sú v rozpore so všeobecne záväznými právnymi predpismi Slovenskej republiky.